Mit tegyek hogy a kutyám ne szedje össze az állat tetemeket?
Sajnos azt nem tudom, hogy ez mennyibe kerülhet, de szerintem olcsóbb, mint a kerítés. A kutyus hamar megtanulja, hogy meddig szabad mennie. Első hallásra talán kegyetlennek tűnik, de a kutyusnak csak az elején okoz egy kis kellemetlenséget, amíg meg nem szokja. Más állatra meg nem hat, mert a kutyuson van a nyakörv része.
1) Javítsd meg a kerítést. Drága, de ez a kutyázással jár. Nem is értem, hogy nem rendesen elkerített kertbe hogy mernek az emberek kutyát vinni... Elszökik, elütik, elviszik, megmérgezik; ha szuka, befedezik, ha kan, megverik... Borzasztó nagy felelőtlenség!
2) Figyeld, kapd rajta a dögevésen, és istenesen verd el. Ha van esze, meg fogja tanulni, hogy ez nem pálya, bár persze ha nem vagy ott és amúgy sem tiszteli a véleményedet, könnyen elfelejtheti a dolgot.
3) A kennel sem rossz ötlet, bár ez azzal jár, hogy sokat kell vele foglalkozni, hiszen bezárva mégsem élet az élet. Ha felügyelet mellett is kiszökik, akkor meg kutyaiskola.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!