Zsumilan kérdése:
Mért gondolják a Rottweilerekre hogy a legveszélyesebb kutyafajok?
Figyelt kérdés
Sokan azt gondolják, hogy a Rottweiler a legveszélyesebb kutyafaj! Pedig nekem is rotim van és könnyű betanítani nem bánt senkit! Előre is köszönöm a válaszokat! Csak rendes választ szeretnék2019. aug. 25. 20:45
1/5 anonim válasza:
Sok embert már megtámadtak ezek a dögök. Meg kéne tiltani a tartásukat. Te is új magyar lehetsz vagy valami telepi proli
2/5 anonim válasza:
Nekem is rotim van, a világ legszelídebb és legokosabb kutyája.
Minden csak a gazdától és a bánásmódtól függ.
A kutya csak azt csinálja, amire szocializálták.
3/5 anonim válasza:
A felelőtlen állattartásra,a hozzáértés hiányára lehet visszavezetni a rotikat övező negatív kritikákat. 12 évig volt rottweilerem,masszív,nagydarab,örök gyerek,aki egy pillanat alatt tudott rettenthetetlen család-házőrzővé válni ha kellett.Olyan természetes intelligenciája volt,amit sem előtte sem pedig később nem tapasztaltam kutyáknál,és itt nem a szokványos parancsszavak elsajátítására gondolok.A 2000-es évek végéig a környezetemben nagy divat volt rotit tartani,és ez a hóbort ahhoz vezetett hogy nem egy kutyust a tetves gazdinak el kellett altatnia.Egész nap a boxban tartott,vert ,éheztetett eb rövid idő alatt tartói ellen fordult,amit persze ők zokon vettek...Vannak akik képtelenek a felelős,szeretetteljes kutyatartásra,ráadásul egy rottweiler tartása magasabb szint.Tudom mire képes egy roti ha családtagként van kezelve.Sosem gondoltam volna hogy így fogok szeretni egy négylábút,és így odavág amikor elveszítem...
4/5 anonim válasza:
Kinézetük miatt. De ha foglalkozva van velük akkor nem az, ami az összes kutyára igaz. Nekünk 4 évig volt sajnos komoly betegségben elpusztult, de a kedvenc kutyám volt. Nyugodt, okos, gyerekbarát.
5/5 anonim válasza:
Én 7 éve elhunyt rottweileremre a mai napig nem tudok sírás nélkül gondolni. Pedig előtte is, utána is voltak-vannak kutyáim, de a rottweiler egy csoda, szerető, hozzáértő gazdánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!