Melyik kölyök táp?
Menhelyi mentett keverék kutyus jelenleg 4 hónapos vizsla keverék elég nagytestű.
Tápszeren nőt fel.Eddig az ideiglenes gazdinál bosch tápot és néha pedigret evet.
1 hónapja van nálam.Nálunk egy tacsinál (csirkeallergiás)kölyök korában a fit active hipoallergén táp vált be.Ő nagyon szépen nőt tőle és szép fényes volt a szőre is.
Így a kölyöknál is vettem fit active hipoallergán tápot de abba csak 4 kg kiszerelés van ami elég hamar elfogyott.Vettem neki fit activet újra csak ez csirke,körtés ez 15 kg és úgy néz ki,hogy ez nem vált be,nagyon rossz tőle a széklete.
Az alábbiak közül melyik a legjobb illetve a jobb táp?
Én olyat szeretnék ami kisebb kiszerelésben is van mondjuk 4-5 kg,hogy tudjuk tesztelni mert például pro planból nem találtam kis kiszerelésben csak kistestű kutyáknak.
Briantos
Hill's science
Eukanuba
Josera
Markus muhle
Lukullus
Taste of the wild
Little wolf of wilderness
Brit premium
Brit care
Pro plan
Egy érzékeny gyomrú kutyának milyen tápot adjak?Vagy főzzek neki?Egyszer próbáltam neki főtt ételt is adni ami husit és rizset jelent ettől is híg volt a széklete.
Köszönöm a választ én is a briten gondolkodom.
Te honnan veszed vagy rendeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!