Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Az egyik kertszomszédunknak van egy kutyája. Előtte is volt már egy csomó de egyikkel sem tudjuk mi lett. Egyszer légpuskával fejbe lőtte a mi kutyánkat amikor átszökött hozzá de sajnos nincs rá bizonyítékunk. Szóval most van egy új kutyája aki ma kiszökött. Idejött hozzánk és megállt mivel a mi kutyáink megugatták. Kimentünk hozzá amúgy nagyon aranyos játékos kutyus és adtunk neki vizet. Majdnem egy egész vödörnyit megivott mintha nem kapott volna már vagy egy hete inni. Mivel tudtuk kié gondoltuk haza csalogatjuk. Annyit mondtunk neki - mi akiket nem is ismer- hogy "gyere" és futott utánunk tök boldogan. Egészen addig amíg meg nem látta hova megyünk. Amint észrevette nem jött tovább hiába hívtuk. A gazdái persze nem jöttek ki kiabáltunk nekik már a fél utca kint volt de ők nem pedig nyitva volt minden ablak. Akkor a kutya visszafutott és megint a mi házunknál voltunk. Jött egy bácsi aki szolt nekik és akkor végre jött érte a gazdája. Először kocsival. Persze akárhogy hívta a kutya nem ment oda hozzá. Aztán kiszállt a kocsiból és odajött és a kutya valahogy nem is tudom igy félig morogva nézett el tőle de mintha nem mert volna semmit csinálni és félt is. Így is hívta de mondanom sem kell meg sem mozdult. Akkor megsimogatta de még úgy sem. Visszament és hozott neki kaját és azzal már nagynehezen haza tudta csalni. Szerintetek rosszul bánik vele? Szerintem biztosan és ha igen -kit lehetne tenni?2019. aug. 19. 13:17
1/1 anonim válasza:
Létezik egy Országos Állatvédőrség, szerintem őket hívd fel, bárhol is vagy az országban, szerintem tudnak neked segíteni. Nagyon örülök, hogy tenni szeretnél valamit! :) Ja és ne félj, úgy tudom teljesen névtelenül zajlik a dolog, szóval nem lesz bajotok belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!