Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szervezzek kölyök kutya...

Szervezzek kölyök kutya találkozót Debrecenben?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam és szerintem nagyon cuki ötlet, kölyök kutya találkozót szervezni. Pár hónapos kutyák egy helyen. :)

Aranyos lenne. Szerintetek? Eljönnétek? 2011-es nyáron lenne.

2010. júl. 13. 09:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A kicsikkel jól meglesz?
2010. júl. 13. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
De most hiába kérdezgetsz itt akárkit , jővő ilyenkorra a mostani kölykök felnőnek , szóval minket már nem is érint a dolog.....
2010. júl. 13. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz :S :(

akinek jövőre kölyökkutyája lesz, az még nem is tud róla

2010. júl. 13. 17:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon normális, okos kutya ... a kicsikkel is megvan, szinte még jobban mint a nagyokkal.

Amstaffod

2010. júl. 15. 12:32
 15/15 Tyler913 ***** válasza:

Tok jo otlet.Az en amstaffom akkor lesz 5 honapos,meg boven kolyok,jo lenne vinni,hogy szocializalodjon.

Sot,ha mar egyutt lenne egy csomo kutyas,mi lenne,ha inditanak egy kezdemenyezest,hogy legyen a varosban tobb kutyafuttato? Az onkormanyzatnak szinte semmibe nem kerulne,csak ki kell jelolni egy teruletet,es rakni kore egy keritest.Legyszilegyszi...

2011. márc. 30. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!