Melyik a legjobb biztonsági kutyahám?
Tudnátok ajánlani?
Köszi előre is!
K9 tuti minőségi, de én Trixie-t vettem tizedennyiért. Rendszeresen használjuk és 30 kg-mal tökéletesen bevált.
Meg persze én sem autóversenyzőnek képzelem magam :D
Julius-K9
Szigetszentmiklós, Ipar u. 10-12
Úgy látszik, ez maradt csak. Facén?
Azt a címet néztem meg legelőször, szerintem az is megszűnt. A legutolsó face bejegyzés 2018-as. Láttam, hogy más is panaszkodik, hogy nem reagálnak a megkeresésre, sem a hivatalos weboldalon, sem a facen.
Végül is ezt a terméket rendeltem meg. Elég megbízhatónak tűnik a termék, remélem beválik.
Élesben még nem volt "tesztelve" a trixie hám, mert a kutyám inkább áll és neki dől a hátsó ülésnek, így pedig már jól reagál a lassításra/gyorsításra, kanyarokra.
A hám H alakú, a mellkasnál elég jól párnázott, de a többi részén sima textil, mint a vezetőszárak vagy nyakörvek.
Szerintem egy vészféknél annyira rántja meg a kutyát, mint téged a biztonsági öv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!