Mit tehetnék ellene?
a minap fogadtam örökbe egy kiskutyát, aki azóta hogy haza jöttünk megàllás nélkül követ, ami nem lenne akkor baj, ha nem dominálna az idős kutyámon, akivel ezáltal kevesebbet, már-már semmi isőt nem tudok együtt tölteni, mert nem mer odajönni a kocsi miatt. Hogy tudnám olyanná varázsolni a helyzetet, mint régen, amikor az idős kutyám mellém feküdt mindig, mindig kereste a társaságomat(hiába lakunk négyen a házban), most meg inkább kimegy a szobából, ha bejövök én is és a kiskutya is.
nagyon nem tetszik ez a helyzet, nem tudom mit tudnék tenni az ügy érdekében
valakinek vannak személyes tapasztalatai, amivel össze tudnám szoktatni őlet?
Eszedbe se jusson kényszeríteni ezt a dolgot, mert csúnyán megjárhatja.
Az idősebb kutyádat helyezd előtérbe, küldd el a kicsit, zárd ki a kicsit, legyen az idős kutyával együtt töltött minőségi idő, mert így tényleg csak egyre jobban fogja utálni az új jövevényt. (jogosan)
4-essel értek egyet. Én eleve úgy neveltem az enyéimet, hogy kezdettől fogva az idősebbet részesítettem előnyben, mindig, és ha a fiatalabb dominálni próbálta, akkor letiltottam róla.
Kezdj el falkavezérként viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!