Hogyan adagoljam a Drontalt a kutyának?
12 kilós egy éves kan kutya, ma láttam radírozni, le is fogyott és fénytelen a szőre. Voltunk dokinál és kaptam két Drontal tablettát. Azt hittem, csak egyet ad, de zacskóba tette, és itthon láttam, hogy kettő. Hogyan adjam be? Egyet egyszerre? Vagy most adjam be neki a másikat is?
A doki azt mondta, hogy ha találok férgeket a kutya ürülékében, akkor menjek vissza még tablettáért.
Mi a tapasztalatotok kutyaférgességgel? Mit kaptatok? Használta valaki a Drontal Plus-t? Használt?
Vajon összefügg a kutyám férgessége azzal, hogy vagy másfél hete tüsszög? A doki elválasztotta a kettőt, azt mondta, talán allergia, vagy valami orrirritáció, de kíváncsi lennék ebben is a tapasztalatokra.
Köszönöm!
Köszönöm szépen a választ! Én egyet adtam be neki, akkor valszeg a doki is arra gondolt, hogy egyet most, egyet meg ha kijönnek a férgei. Értem.
Köszi a segítséget, nyomtam egy zöld kezet!
A drontal és a cestal féreghajtó adagolása: 10 kg-ként 1 tabletta.
Én másfelet adnék egy 12 kilós kutyának. Nem értem, az orvos miért nem mondta el.
Két hét múlva ismételd, ha látsz férgeket, akkor már csak 1 tablettát kérj, mert most spórolsz egy felet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!