Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezért vajon kap letöltendőt...

Ezért vajon kap letöltendőt ez a ****?

Figyelt kérdés

[link]

Ott liheg szegény, utána meg élve el is ásta..

2019. aug. 6. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem arra gondolt a kérdező, hogy lelövésnél hamar kimúlik az állat (persze ha jó helyen lövik meg) míg itt szerencsétlen elég sokáig szenvedett, majd ki tudja hogy mi lett vele - élve ásta el, esetleg "rásegített"

Persze a lelövés is undorító dolog, de egy fokkal jobb mint így meghalni...

2019. aug. 7. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Szóval.

A neve és lakhelye már ki lett posztolva facebook-ra. Ha valaki kíváncsi rá, privátban leírom.

Annyit kell tudni a csoroszjáról, hogy a menye a városi bíró.

Egy a város meletti faluból lakó irta le facen, hogy sok más állatot is tart, nagyon rosz körülmények között. A google térképen is megnéztem a helyet, és láss csodát... Még ott is erősen rossz állapotú kutyát tart a kezében láncon...

Mivel ügye bíró anyós, nehéz ügy lesz börtönbe rakni. Abban reménykedem, hogy a petició, illetve a népharag ér valamit, és megkapja azt 10x-esen amit azzal a szerencsétlen kutyussal tett... Elmondása szerint azért kapta, mert megszökött.

Vajon miért szökött... Biztos nem jókedvéből.

2019. aug. 7. 09:55
 13/15 rionen ***** válasza:
63%

Aláírtam a petíciót. Nem merem elképzelni mit érzett a kutya, hogy az aki a gazdája (legyen akármilyen) ezt tette vele... Nem merem elképzelni, hogy mit tennék azzal az izével ami az autót vezette...

Semmilyen állat nem érdemel ilyen sorsot. Ez puszta kegyetlenség, ez az izé az én szememben pszichopata, semmi együttérzés... Jó hosszú fájdalmas szenvedést kívánok neki.

2019. aug. 7. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

A petíció az jó dolog, lesz mivel kitörölni a fenekét a dutyiban.

Mert nem az fogja börtönbe juttatni.

2019. aug. 7. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:
47%
"Annyit kell tudni a csoroszjáról, hogy a menye a városi bíró." akkor ezt is megússza a szardarabb , de remélem a bírócskát elkapja pár nagyfarkú legény és hasadásik kúrják. rohad ennek az egész famíliálya
2019. aug. 7. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!