Műanyag vagy fa bejárati ajtó a célszerűbb, ha nagytestű kutyáim vannak, akik szokták kaparni az ajtót?
Új ajtót csináltatok, ami alapvetően nem állat kategória, de az elsődleges szempont mégis a kutya.
Ha éhesek, ugrálnak az ajtóra, kaparásszák, ezt melyik ajtó tolerálná jobban?
Esetleg akinek van egyik vagy másik, írhatna tapasztalatot, hogy meg ven-e vele elégedve, vagy épp soha többé nem választana ilyet.
Annyit tudok neked ajánlani hogy mindegy melyiket választod a műanyagot és a fát is kikaparják ha nagyon akarják . Ok kutyás ismerősömnél van úgy ,hogy ahol a kutya fekszik és zsíros koszos oda polikarbonátot ragasztottak fel . Bármelyik ajtót is választod ragassz fel rá polikarbonátot . Pár száz forint negyzetmetere nem.is csúnya (szerintem ) de legalább nem ajtót cserélsz ha szét kaparják hanem csak azt és nem.megy rá a gatyád is :)
Ja és nem.mellesleg könnyen takarítható is .
Első válaszoló ez nem válasz a kérdésre . A kérdező nem kioktatást kért hanem segítséget hogy melyik ajtót válassza ....
Dunát lehetne veletek rekeszteni . Azért jártok fel "ti" erre az oldalra hogy oktassatok embereket meg oltogassatok ,nehogy véletlenúl segítsetek nekik ...
Azt is.meg merem kockáztatni hogy nektek nethuszároknak a felének kutyája sincsen vagy a kérdéshez éppen köze de te írogattok mert ettől.lesztek menők. Pont az ilyen embereknek lehet olyan neveletlen kutyájuk hogy sétálni nem.mernek ki.menni vele de ő osztja az észt :D
ma 21:34
Első vagyok. Több, mint 30 éve élek német juhászokkal. Per pillanat , lakásban. Csak, hogy tudd, csodákra képes a kutyanevelés.
Kis időráfordítás, türelem és nincs olyan kutya, amelyiket ne lehetne megtanítani, ha vakarja az ajtót, nem kap vacsorát.
1. Tényleg jobb lenne megnevelni a kutyákat, hogy ne ugráljanak.
2. Tényleg jobb lenne egy acél biztonsági ajtó.
3. Ha mindenképpen fa és műanyag közül kell választani, akkor szerintem legyen a fa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!