Mennyi idő mire megtanulja hol a helye?
Menjetek trénerhez! Nem segítetek neki semmit, ahogy olvasom. A szavaidból ítélve, nem vagytok tapasztalt kutyatartók.
Nem tudom, mit vártatok, de általában az ilyen mentalitású emberek viszik vissza a kutyákat.
A vérszomjas tudálékos kismamáknál csak a vérszomjas tudálékos kutyatartó a veszélyesebb. Arrol ismerkszik meg a rossz mentalitás hogy tanácsot kér, te meg nagy pofával leugatod, semmi gyakorlati tanácsot nem adsz neki?
Szerintem te az a fajta vagy aki néha ki is veri a kutyának meg csókolgatja stb mint egy retardált mert életed njncs
1 hét alatt még a hangotokat sem szokta meg.
ha elmentek kutyaiskolába, sokkal gyorsabban haladtok majd a neveléssel, mintha itt várnád a tanácsokat.
2-es, te nem vagy százas! 🤣
Az egyetlen út, hogy kutyasuliba járnak vele, mert láthatólag nem értenek hozzá. Egy hét alatt nem lesz kistündér, de nagyon, nagyon sok olyan édes és okos kutyával találkoztam a menhelyen, akit hazavittek, aztán 2 hónap múlva visszahoztak, mert ugat, húz, rágja a cipőt. De nagyon ritka, hogy ez nem a "gazdi" hibája.
Ennyi. Nem tudom, milyen szabályokat tart be a kérdező, de egy kutyával következetesen kell bánni, ha egyszer megengedsz neki valamit,máskor nem, akkor összezavarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!