Szerintetek milyen fajta? Nápolyi- vagy bullmasztiff?
Figyelt kérdés
Egy sorozatban erre a kutyára azt mondták, hogy egy 11 hónapos nápolyi masztiff. Szerintem inkább bullmasztiff.
2010. júl. 12. 11:24
1/11 anonim válasza:
hát biztos h nem nápolyi masztiff
2/11 anonim válasza:
Egyik sem, szerintem ez egy amstaff keveréknek tűnik, de ha ké fajta közül valamelyik, akkor inkább bullmasztiff, nápolyi masztiff semmiképpen, hiszen az csak szürke lehet.
3/11 anonim válasza:
Nápolyi masztiff az semmiképpen. Valami bulmasztiff/bullterrier/boxer jellegű keverék szerintem.
4/11 anonim válasza:
Nekem is staffi keveréknek, vagy staffinak tűnik.
5/11 A kérdező kommentje:
2010. júl. 12. 11:30
6/11 anonim válasza:
a legelső képen olyan mint egy boxer :D
7/11 anonim válasza:
Na és ez a kutya?:
Ő félig Bordeauxi Dog, mégsem látszik rajta, csak a Magyar Vizsla beütés látszik....
8/11 anonim válasza:
Szerintem staff keverék, vagy esetleg nyomokban lehet benne boxer is, no de a masztiffhoz nem sok köze van.
A bordeaux-i fajtamentéses bordói-vizsla keveréken számomra egyértelműen látszik a bordóis beütés!
9/11 A kérdező kommentje:
2010. júl. 15. 17:17
10/11 anonim válasza:
teljesen úgy néz ki mint egy pitbull és egy bullmasztiff keverék de nagyon cuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!