Ha elveszne a kutyátok/macskátok akkor hajlandóak volnátok fizetni valakinek hogy megkeresse?
Keresni én is tudom és lennének is, akik segítenek benne. Nem hiszem, hogy ha fizetnék érte, akkor az illető többet tudna tenni nálam.
Annak fizetnék, aki előbb megtalálja mint én. Viszont akkor bármennyit.
#5 vagyok, úgy érzem, a kérdésre válaszoltam:
Nem, nem bérelnék fel nyomozót,
"Illetve, nem tudnál 0-24-ben készenlétben lenni, munka és család mellett nem éri meg 20.000-50.000 forintokért egy idegen kutyáját hajkurászni, ami kitudja, hogy egyáltalán szót fogad-e, betudod-e fogni."
20-50.000 között fizetnék egy ilyen embernek, ha igénybe venném a szolgáltatásait.
Milyen felszerelésekre gondolsz különben?
Ace Ventura?
Amúgy igen, hajlandó lennék érte fizetni, mert nagyon szeretem a kutyámat és nem bírnám ki, ha örökre elveszne.
A vadaszok ugy keresik meg az elveszett kutyajukat,h a jol osszeizzadt poloikat lerakjak ott,ahol utoljara lattak egymast a kutyaval. Tobb helyen. A kutya vissza fog oda menni . A szel viszi a szagot es megtalalja.
A kutya mindig oda megy vissza,ahol elvaltatok. Errol van ujsagcikk is.
Ez biztosan mukodik. Regi bevalt modszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!