Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nincs valami "kutya fűszer"...

Nincs valami "kutya fűszer" amit ha rászórnék a táplálékára szívesebben enné?

Figyelt kérdés
Mondták ezt az immunovet port, hogy ha rászórom a száraz tápra jobban megeszi a kutya. De nem akarom felesleges vitaminokkal terhelni a szervezetét. Nincs valami ami csak olyan mint egy fűszer. Gondolkodtam azon, hogy egy teáskanál konzerv táppal megízesítem neki, de félek rászokik. Vagy hallottam, hogy csontlevesbe kell áztatni. De az is fűszeres. Mit gondoltok?
2010. júl. 12. 10:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kölyök kutya sem hal bele ha nem eszik egy-két napig. Nem hol élsz hogy döglött legyek vannak de az meg nem normális. Ne engedd a közelükbe.
2010. júl. 12. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Söpörd össze naponta többször a döglött legyeket és tedd el az eb elől a horgászcsalit,meg minden ehetőt.
2010. júl. 12. 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Üss rá egy tojást, egy doboz kefírt, natur joghurtot. De ha tényleg csak válogat, akkor tényleg az van, hogy legjobb szakács az éhség.
2010. júl. 12. 13:53
 14/17 Akiteki ***** válasza:
Húsleveskockából főztem régen egy kis lét és tettem egy fél merőkanálnyit a tápra. Befalták.
2010. júl. 13. 00:03
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. A legyeket és a horgász darát sétakor szedegeti. Tegnap az udvaron egy darazsat próbált megenni. :S

Ma tojásos tápot kapott. Én akartam neki minden áron a legjobbat, de lehet maradni kellene a pro plan-nál. Azt szerette.

2010. júl. 13. 09:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél erőt magadon ha nem akarod hogy a fejeden ugráljon. Egyrészt a legyekkel nem lakik jól másrészt meg egyszerűen ne engedd hogy megegye. Ne teljesítsd az akaratát mert rossz vége is lehet.
2010. júl. 13. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Ilyen melegben a legtöbb kutya nem akar enni, nyugi, tényleg nem gáz, ha nem eszik 1-2 napig.

A mieinknél amúgy bevált módszeraz intenzív mozgás, ami jelen esetben a Dunában való úszásban merül ki. A vízben kevés mozgás is nagyon kimerítő, az ízületeket viszont nem terheli annyira, szóval egy kölyökkutyánál is beválhat. Ha van lehetőséged vízbe menni vele, szerintem próbáld ki :)

2010. júl. 13. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!