Ennyi táp kell neki?
Figyelt kérdés
Egyéves kan németjuhász kutyának mennyi tápra van szüksége naponta? Eddig főztem neki, de a nagy melegekben félő, hogy hamar megromlik az étel, ezért száraz tápra állok át.2019. júl. 30. 10:05
1/7 anonim válasza:
A táp zacskójára rá van írva az adagolás. De neten is rákereshetsz, általában ott is leírják.
Hogy mennyit az függ a kutya méretétől, aktivitásától ill hogy egyénileg mennyit "hasznosít". Na meg persze a táp minőségétől.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a proci + videókártya + hány ventilátor, meg merevlemez van a kutyában, van interneten egy calculator ami kiszámolja milyen táp kell a kutyához
3/7 anonim válasza:
Táptól függ.
AMúgy én ajánlom még a jó minőségű konzerveket, és a kutyaszalámit.
Én pl Brit Premium száraz táppal etetek, és 2-3 naponta kap Brit Premium kutyaszalámit is.
4/7 anonim válasza:
Rajta van a táp zacsiján az adagolás, ezen felül a kutya aktivitásától függően csak te látod, hogy ennél többet vagy kevesebbet igényel. Kezd az ajánlott adaggal, pár hét múlva látni fogod, hogy sok (hízott a kutya) vagy kevés (fogyott a kutya).
Szintén Brit Premiumos gazdi
5/7 A kérdező kommentje:
Kimérve veszem a tápot a kutyás boltban.
2019. júl. 31. 09:39
6/7 anonim válasza:
A akkor a gugli segít. Keress rá a táp márkájára, biztosan meglesz amit keresel.
7/7 anonim válasza:
De ha megkéred az eladót, biztos megengedi, hogy a zsák hátulján lefotózd az adagolási útmutatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!