Ritka, különleges fiú kutyus neveket tudtok írni?
Lesz egy husky kutyusom es neki szeretnék valami jó nevet találni lehet angol név is. Eddig amik tetszettek azok csak lány nevek voltak sajnos: Nancy, Sadie, Szindi, Mansy.
Valami ilyesmi kéne fiúba is. Előre is köszönöm!
11-es neked mi bajod van de most úgy őszintén ? Ezredes ? Őrmester ? Diesel ? Jó hogy nem már tizedes,százados, esetleg hadnagy ? Vagy diesel helyett esetleg benzin ? Hihetetlen hogy milyen neveket tudnak egyesek ajánlani egy kutyának.
Na de a kérdésre válaszolva: Husky-nak én is mindenképp a Balto nevet adnám. Nézd meg szerintem ezt a mesét kérdező! :)
Kedves 12-es!
A kérdező ritka, különleges neveket kért, a mi kutyáink Tequila és Morpheusz.
De a legtöbb ember köztük te is, Fifike Dzsenike, Morzsi stb neveket ad a kutyájának, ami az agykapacitásukra is utal. Nem értem miért kell belekötni másokba. (11-es voltam)
Túlzottan különlegeset én sem tudnék írni,de a külföldi neveket jobban preferálom egy Husky-nak.Kölyökként lehet,hogy cuki neki a "Foltoska","Pufi","Hami" és sok más,de ha ránézel egy felnőtt huskyra,hát..hát nem az igazi.. :D
Ha esetleg kiejtést nem tudnál hozzá azt is mellé írom a könnyedség kedvéért.:D
Fiúnak: Mex/Max/Jax/Dex,Cooper (Kuper/Kúper,mindkét formában hallottam már),Archie (Árcsi),Toby/Tobi,Chester (Cseszter/Csesztör ezt is sok féle képpen hallottam),Charlie (Csárli),Leo,Roscoe (Roszkó),Dexter,Storm (Sztorm,vihart jelent),Blaze (Bléz,lángolást vagy ragyogást jelent),Akela (dzsungel könyve,falka vezér),Ares (Árész)
Lánynak: Chloe (Kloé,Kloi ezt is két féle képpen hallani),Jenna (ha már Balto..:D),Hera (Héra,görög istennő),Elsa (végül is a husky preferálja a havat/jeget..:D),Athena (Athéna,görög istennő),Bella (elég népszerű külföldön),Sapphire (szafír,kék szemekhez illik),Abby/Abbie/Abbey (Ebbi,Ebi a kiejtése minden formában),Zoe/Zoey (Zoé,Zoi,ahogy tetszik),Maya
Kedves 11-es!
Nekem saját kutyám nincs viszont ha lenne hidd el nem Dzsenike és Fifike lenne a neve, a példáid továbbra is idióták. Továbbá ha a kutya nevek kitalálásában méred az agykapacitást akkor a te agykapacitásod rendkívül alacsony lehet. Nem akarlak megbántani és belédkötni de akkora hülyeségeket írsz hogy e mellett nem lehet elmenni szótlanul. (12-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!