Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ritka, különleges fiú kutyus...

Ritka, különleges fiú kutyus neveket tudtok írni?

Figyelt kérdés

Lesz egy husky kutyusom es neki szeretnék valami jó nevet találni lehet angol név is. Eddig amik tetszettek azok csak lány nevek voltak sajnos: Nancy, Sadie, Szindi, Mansy.

Valami ilyesmi kéne fiúba is. Előre is köszönöm!

2019. júl. 26. 08:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezredes, Deniel, Brutus, Cézár, Császár, Őrmester, Dömper, Diesel
2019. júl. 26. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

11-es neked mi bajod van de most úgy őszintén ? Ezredes ? Őrmester ? Diesel ? Jó hogy nem már tizedes,százados, esetleg hadnagy ? Vagy diesel helyett esetleg benzin ? Hihetetlen hogy milyen neveket tudnak egyesek ajánlani egy kutyának.

Na de a kérdésre válaszolva: Husky-nak én is mindenképp a Balto nevet adnám. Nézd meg szerintem ezt a mesét kérdező! :)

2019. júl. 27. 06:44
 13/18 anonim válasza:
88%
Hadvar , Alduin , Dragon ,
2019. júl. 28. 20:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12-es!

A kérdező ritka, különleges neveket kért, a mi kutyáink Tequila és Morpheusz.

De a legtöbb ember köztük te is, Fifike Dzsenike, Morzsi stb neveket ad a kutyájának, ami az agykapacitásukra is utal. Nem értem miért kell belekötni másokba. (11-es voltam)

2019. júl. 30. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Bobby
2019. aug. 3. 17:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Frenki
2019. aug. 3. 17:53
 17/18 anonim ***** válasza:
88%

Túlzottan különlegeset én sem tudnék írni,de a külföldi neveket jobban preferálom egy Husky-nak.Kölyökként lehet,hogy cuki neki a "Foltoska","Pufi","Hami" és sok más,de ha ránézel egy felnőtt huskyra,hát..hát nem az igazi.. :D

Ha esetleg kiejtést nem tudnál hozzá azt is mellé írom a könnyedség kedvéért.:D

Fiúnak: Mex/Max/Jax/Dex,Cooper (Kuper/Kúper,mindkét formában hallottam már),Archie (Árcsi),Toby/Tobi,Chester (Cseszter/Csesztör ezt is sok féle képpen hallottam),Charlie (Csárli),Leo,Roscoe (Roszkó),Dexter,Storm (Sztorm,vihart jelent),Blaze (Bléz,lángolást vagy ragyogást jelent),Akela (dzsungel könyve,falka vezér),Ares (Árész)

Lánynak: Chloe (Kloé,Kloi ezt is két féle képpen hallani),Jenna (ha már Balto..:D),Hera (Héra,görög istennő),Elsa (végül is a husky preferálja a havat/jeget..:D),Athena (Athéna,görög istennő),Bella (elég népszerű külföldön),Sapphire (szafír,kék szemekhez illik),Abby/Abbie/Abbey (Ebbi,Ebi a kiejtése minden formában),Zoe/Zoey (Zoé,Zoi,ahogy tetszik),Maya

2019. aug. 3. 20:37
 18/18 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 11-es!

Nekem saját kutyám nincs viszont ha lenne hidd el nem Dzsenike és Fifike lenne a neve, a példáid továbbra is idióták. Továbbá ha a kutya nevek kitalálásában méred az agykapacitást akkor a te agykapacitásod rendkívül alacsony lehet. Nem akarlak megbántani és belédkötni de akkora hülyeségeket írsz hogy e mellett nem lehet elmenni szótlanul. (12-es voltam)

2019. aug. 5. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!