Amit Caesar Milan mond, az energiákról az igaz?
Persze, hogy komolyan mondja. Te is érzed/látod azt, hogy egy másik ember milyen hangulatban van: boldog, szomorú, fél, stb.
"Ismerösöm utálja a kutyákat, és mindig kerülik a kutyák, nem akarnak oda menni hozzá, meg morognak rá."
Gondolom nem csak utálja, hanem fél is tőlük, szóval teljes mértékben lenézik a kutyák.
Ez igaz, csak annyival egészíteném ki, hogy a kutya az általad kisugárzott érzéseket fogja/tudja olvasni.
Nem véletlen mondja a showban sem: "Ha nem tudod hogyan érzed magadat, csak nézz rá a kutyádra"
Mivel az életben minden energia (energia az a létezés), ezért könnyebb és egyszerűbb energiáról beszélni.
Ha tudsz angolul érdemes a Leerburg filmeket is megnézni, nagyon hasznosak.
Láttad már a Dog WhispererS06E01-et filmet? A Mastering the Leadership DVD-t is töltsd torrentről. Nagyon jó !!!
Caesar Milan a csodálatos kutyadoki?
am persze h igaz amit leírtál
am én Victorai Stilwellt szeretem a póráz két végén ő nekem sokkal szimpatikusabb )
Valami trükkel el kell adni a műsort, mert ebből élnek.
Ha tökegyforma volna, nem nézné senki csak az egyiket.
Egyik amerikai filmre vagy könyvre se vegyél mérget, azért készülnek, hogy a piacot kiszolgálják. Figyeld a saját kutyádat és hasonlítsd össze a tapasztalataidat másokkal és ezekkel a műsorokkal. Rá fogsz jönni, hogy sok újat nem tudtak mondani. Ha lenne jó PR-ja, igen sok kutyakiképző csinálhatna ilyen műsort nálunk is. Szerintem a Cerberos kutyasuli ezerszer többet tud, mint ezek a filmek.
igen, igaz!
E=mXc2 minden energia, ez ma már tudományos tény:)
stay pozitiv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!