Mekkora összeget lehet elkérni?
Figyelt kérdés
Sperma levételre viszem a szuka kutyámat, hogy egy kantól tudjanak levenni spermát.
Mekkora összeget lehet elkérni ezért.
2019. júl. 24. 21:03
1/4 anonim válasza:
Teljese értelmezhetetlen a kérdésed ...
A szuka kutyádat viszed sperma levételre azért , hogy egy kan kutyától vegyenek spermát .....ez mi ????
Kérdéshez meg írjál már kérdőjelt !!!!!!
2/4 anonim válasza:
Ha kérdést teszel fel . Tiszteld meg azzal a válaszolókat , hogy a kérdésedet normálisan teszed fel . Mert így konkrétan segíteni nem tudnak ,ellenben még fel is idegesíted az embereket az értelmezhetetlen "kérdéseddel "
3/4 anonim válasza:
Max utiköltséget. Mert mennyit szeretnél ezért kapni? Illetve ha neked kényelmetlen, miért vállaltad?
4/4 anonim válasza:
Az inszeminálásban kezdő vagy nem gyakorlott állatorvosok szoktak kérni tüzelő szukát aki bent van 1-2 méterrel a kan előtt és azzal hergelik fel, hogy az ejakulációt meg tudják oldani, aztán mehet is haza. A tapasztaltabbak már meg tudják csinálni szuka nélkül is. Egy kan kutyának "kiverni" sokkal nehezebb, pláne idegen helyen, mint azt az emberek gondolnák.
Nem, nem vagyok perverz, kutyát tenyésztek és én is inszeminálással szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!