Mekkora ketrecet ajánlotok 3-4 degunak? És miket tegyek bele és hogy rendezzem be?
Ha jól meg tudod csinálni akkor jobb egy saját építésű ketrec, de az alapanyagokat meg kell válogatnod, mert ha fa merevítést teszel bele azt ugye szét fogják rágni...
Mindenképp olyan ketrecet válassz aminek több szintje van vagy legalább magas mert ezek a kis állatkák imádnak ugrálni. Szerintem ha veszed a ketrecet a legjobb madaraknak készültet venni(azok magasabbak) és azokra lehet rögzíthető lapokat kapni az állatkereskedésekbe amik ugye újabb lakószintnek szolgálnak.
Itatóból e legjobb az önitató, az koszol a legkevesebbet. Etetőtál nem feltétlenül kell úgyis széthordják a kaját. Kellenek oduk(több is hogy ne verekedjenek össze) amikbe bebújhatnak aludni, meg egyedül lenni, ha épp arra vágynak. Kerámia a legjobb mert azt nem rágják szét.
Unalom ellen érdemes nagy fatönköket betenni(ezeket bármikor cserélheted csak lemész az udvarra) imádják rágni őket.
belinkelek egy-két képet szerintem ezek a ketrecek nagyon ötletesen ki vannak találva.
hát pl magasság 70cm,hosszúság 60, szélesség40 cm. Szerintem ez kb elég lenne.
Lehet kapni használt felszerelt ketreceket ennél nagyobbakat is 12-25ezer forintig,neten vannak hirdetések vagy állatkereskedésben pár példa
de a határ a csillagos ég:
egyébként nem hiszem hogy nehéz lenne megépíteni egy ilyen ketrecet főleg ha ráveszel egy fiút hogy segítsen/apukák, nagypapák, nagybácsik előnyben:)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!