Ti tengerimalacokat lehet babusgatni vagy nem igazán?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 22:48
1/6 anonim válasza:
"Egy gyereket lehet babusgatni vagy nem igazán?"
Hasonló kérdés. Minden élőlény egy külön egyéniség. Van, amelyik hagyja, van, amelyik nem. Pont emiatt érdemes tenyésztőtől vásárolni. Vagy örökbe fogadni.
2/6 anonim válasza:
Mi az összefüggés a tenyésztő, az örökbefogadás meg a babusgatás között? Azon kívül a kérdező nem azt kérdezte, hogy "egy" tengerimalacot lehet-e babusgatni, hanem hogy a mi malacunkat lehet-e.
Nekem volt 6, és vegyes a kép, van, amelyik kedvesebb volt és van, amelyik tartózkodóbb, de valamennyire mindegyiket lehetett. Csak majdnem mindig lepisilésbe torkollott a fél óráig tartó babusgatás. Úgyhogy lett egy kifejezetten malac alá való ruhadarab simogatás céljaira. A szőrhullatás miatt se árt.
3/6 anonim válasza:
Én mindig babusgattam mindkét malacomat. Szerették ha a mellkasomra raktam és simogattam őket. Egyszer az egyik el is aludt rajtam. Sokan nem is gondolnák milyen okos és érzelmes állatok.
4/6 anonim válasza:
Az az összefüggés, hogy egy tenyésztő vagy egy alapítvány már ismeri az adott állatot.
5/6 anonim válasza:
Az egyiket jobban, a másikat kevésbé. De amelyiket kevésbé, az egyébként "kontaktabb", érdeklődőbb, kiváncsibb, aktvabb stb., csak azt nem szereti, ha felemeljük.
6/6 anonim válasza:
Én két malaccal rendelkezem :) az egyik nagyon szereti\tűri a simit, de a másikat úgy kell elkapni. Változó, de próbálkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!