A ragcsalokat hanem hat az egercsapda hogyan lehet kiirtani ha mar a szobaba is bejutottak ha tobben vannak!?
berhazas onkormanyzati lakasbol!?
bocsanat elnezest kerek az ekezet nelkuli irasomert.
dehat ilyen ezek a ragcsalo kiirto szakemberek azok mennyibe kerulnenek!?
hogy az ilyen rohadt dogok komolyan tenyleg igy erzem jatszoteruknek hasznaljak az egesz lakast!!!
mintha nem lenne elegendo bajaim,gondjaim,problemaim,nyuglodeseim ennekem is.apukam vett ma ilyen ragasztos lapot arra tett egy-egy kolbasz darabkat de en most meg pluszban attol felek,hogy ne legyenek rovarok ne adj isten(csotany,svabbogar es stb-k.).
A nyakamat rá, hogy az önkormányzat küldte rád az egereket. Így akarnak kilakoltatni bakker.
De az a megoldás, hogy rendezel nekik egy hatalmas bulit, de a ház is beleremegjen, és itasd őket tablettás borral, másnapra az egerek tuti elköltöznek. Vagy te költözöl másnap, az egerek pedig maradnak....ÖRÖKRE....
De én a helyedben megkérdezném az önkormányzatot, hogy mennyit fizetnek neked azért, hogy neveled az egereiket. Jobb esetben pénzt kapsz, rosszabb esetben felgyújtod a házat.
Nem tudom!
Én már mindent kipróbáltam (a mérget még nen, mert kutyánk van) és azt tapasztaltam, hogy a ragacs, az élve befogó, az egérfogó, csak 1-2 alkalommal hatékony és utána nem mennek bele. Talán érzik rajta a szagot, vagy továbbadják egymásnak, hogy kerüljék, de csőd.
Most azon gondolkozom, hogy kitesszük a kutyát a garázsba 2 hétre és mérget rakunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!