Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsögöt szeretnék venni?

Hörcsögöt szeretnék venni?

Figyelt kérdés

Sokan írták, hogy tenyésztőtől érdemes venni. És az lenne a kérdésem, hogy Szegeden van-e tenyésztő, vagy melyik kisállatkereskedésben lenne érdemes megvenni?

(Dzsungáriai hörcsög lenne)

2019. máj. 14. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Kisállatkereskedésben SOHA

Állatkínzó banda az egész

Az egyetlen dzsungáriai törpehörcsög tenyésztő a moondance ő Debrecenben van. De ha megbeszélitek simán megoldható a szállítás

2019. máj. 14. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Szegeden él a Hörcsögmentés egyik ideiglenes befogadója. Inkább tőle hozz hörit.

(A mentést meg neten megtalálod)

2019. máj. 14. 16:12
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
Szegeden az összes kereskedésben idióták az eladók. Az egyikkel volt is balhé régebben. Szegedi vagyok. Semelyikből nem szabad állatot vásárolni. Szívesen segítek mindenben, hogy mit érdemes megvenni, és honnan érdemes hörcsögöt vásárolni. Én vagyok az, akiről az előző kommentben szó van. :D
2019. máj. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!