Tudnátok linkelni törpe hörcsögöknek való elfogadható méretű ketrecet (7000ft körül)?
Esetleg ez? [link]
Most egy olyan van neki ami 2 szintes egy szint 35x20cm és kicsinek tartom.
Egy 12 cms hörcsögnek hogy lenne elég 15 cm átmérő???
Minek neked ha nem akarod normálisan tartani?
Ezek elfogadhatatlanok!
Én 83*37*30-as, oldalsó tolóajtóval nyíló terráriumot csináltattam méretre az enyémnek, 2 éve épp 7000 forint volt! - Én ezt a kb. 80*40-es méretet tartom a minimálisan elfogadhatónak. Én végszükség esetére alakítottam ki egy 60*40-es tárolódobozt, de szinte teljesen berendezhetetlen volt az is, az alapfelszerelés sem igen fért el benne - mondjuk az csak 1-2 napra kellett.
Ez HOBBI tartás, nem állatkínzás a cél!
a 15 centis kerék kicsi illetve amiket linkeltél ketrecek szintén kicsik
vegyél alaska ketrecet vagy terráriumot vagy Ikeás Samla dobozt ami bőven kijön 7000ből és tökéletes
Ezek a ketrecek borzasztó kicsik. Olyan, mintha te egy félszobába lennél zárva egész nap. Ide kellene bezsúfolni még az összes cuccodat is. Hidd el, ezzel nem teszel jót a hörcsögnek. Inkább használtan vegyél nagyobb alapterületűt, vagy azok közül válassz, amiket fentebb leírtak.
Attól, hogy te nem látod a hörcsögön, hogy görbül a háta, még nem jó a gerincének. Sok hozzáértő sok éves tapasztalattal állapította meg, hogy a túl kicsi átmérőjű kerék árt a hörcsögnek. Miért gondolod, hogy te hobbi tartóként, szemmértékre jobban tudod, hogy mi a jó neki?
Ha tényleg fontos neked, hogy a hörcsögöd jól érezze magát és sokáig egészséges maradjon, akkor érdemes megfogadnod ezeket a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!