Baja város környékén tudtok EGZOTIKUS állatorvost? (hörcsögnek kellene) (Többi lent)
Nem sürgős, de azért szerintem nem ártana megnézetni. (Kis helyen hiányzik a szőre.)
Baja környékén keresek egzotikus állatorvost, aki ért hörcsögökhöz. Egyszer voltunk már Szekszárdon, de később jöttem rá, hogy tulajdonképpen akihez mentünk, az nem egzotikus doki volt :D
Szeretném olyan egzos dokihoz vinni, aki valóban ért hörcsögökhöz.
Sajnos kb fél órás útnál messzebb nem tudom vinni, a szüleim így is alig engedik meg, hogy hörcsögöt orvoshoz vigyek, mikor szerintük semmi baja nincs... :( Konkrétan kinevetnek...
Szóval tudnátok mondani Baja környékén hörcsögökhöz is értő egzotikus állatorvost?
Ó, és ezzel együtt...
Valaki tudja, hogy amúgy mire utalhat a szőrhiány? Csak hogy nagyjából tudjam, mire számítsak :/
Lehet belső szervi gondja is? :(
Vagy csak valami gomba/atka/ilyesmi?
(Ha számít, a fejénél és a nyakánál van kevesebb szőr, mint máshol)
Nem kell egzotikus!
BÁRMELYIK állatorvos jó egy rágcsálónak.
Ma 22:09 amihez nem értesz, ahhoz inkább ne kommentelj.
Nyuszis oldalakon Dr. Sulyok Pétert találtam Baján, gondolom akkor ő érthet más kisállatokhoz is, bár véleményt nem igazán láttam róla.
Esetleg Facebookon érdeklődj, azt hiszem, hörcsög imádók a höris csoport neve.
3.-nak.
6 évig dolgoztam az állatorvosi egyetemen, és nem takarító vagy őr pozícióban.
De ha valaki megnyugtat, hogy dupla lóvét fizet a semmiért, hajrá! :)
A sima doki nem ismerte fel a hörcsögömön a tályogot... El akarta altatni, mivel már öreg (1 éves volt)
Egzós doki 20 perc alatt leműtötte róla és még további 1 évet élt.
De valószínűleg ugyanazt tudja a két orvos....
az a doki akkor a zebrán sem ismerte volna fel akkor a csíkot kb..
a szakbarbár, az szakbarbár, ha egzotikus, ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!