Eltört nyúlláb! SOS! Mit tegyek?
Tegnap a hím oroszlánfejű nyuszim a kertben volt.Megfogtam,mert este volt,már,de nagyon kapálódzott,és egy pár centit zuhant.Nagyon megijedtem,ezért a ketrecébe nem vittem,hanem ő sétált oda.(azért mert a udvar és a ketrec között van egy 20 méter,és a nyulam nem tudja az egész utat,és ő a felénél pottyant le egy kicsit,de ő onnan már tudja az utat)A nyulam pedig onnan ahol leesett magától mind a 4 lábán egészségesen ment a ketrecbe.És tegnap ugyan úgy viselkedett,mint minden nap,tehát egészségesen.
Ma pedig már 3 lábon ment,a hátsó bal lábát meg már húzta.Mondtam anyának,apának,hogy hívjuk fel az állatorvost,de ők azt mondták,hogy akkor tuti azt mondja az állatorvos,hogy le kell vágni a nyulat,és mi nem akarjuk.(ezt másoktól halloták).És akkor ne hívjuk fel,az orvost.(Ha nagyon nagy lenne a baj akkor nagyon messze van egy állatorvos,aki megműtené,mert az interneten az olvastam,hogy akkor lehetséges,hogy meg kell műteni)
Van valami otthoni praktika,hogy jobban legyen a nyuszim????
Nem vagyok nagykoru. Egyedul vittem a felholt macskamat az allatorvoshoz. Ellattak, en kifizettem.
Mar nincs baja.
Egzotikus allatorvoshoz vidd, anyukadek nem ertenek ehhez. Csak a kifogasokat keresik.
Kersz penzt, felulsz a buszra es viszed.
Ha elarulod, akar privatban is, hogy merre laksz, szivesen irok neked egzotikus allatorvost, illetve az elerhetoseget!
16# a nyulak zsakmamyallatok, jól titkoljàk a fájdalmaikat.
Az meg, hogy járt az esés után sem garancia. Pár éve eltört a lábam, majd saját lábon indultam el orvoshoz, egy emelet lépcsőt is megmàsztam. Utána persze bedurrant és nem bírtam rààllni, de a törés utáni percekben rá tudtam állni.
Kérdező : ha csak nyelvi akadály van, akkor letöltöd a telefonodra a google translatet és használod azt. Vagy viszel magaddal egy barátot, szomszédot, nagymamát, aki beszéli mindkét nyelvet.
Nincs egy ismerős, aki tud szerbül, és elkísérne? Ha a szüleid nem akarják elvinni a nyuszit, neked akkor is muszáj lesz.
Mivel abból kiindulva, hogy nem nagyon tudsz szerbül, gondolom Vajdaságban laksz? Ott meg csak találsz egy magyar állatorvost.
Az állatorvos a beleegyezésed nélkül egy ujjal se nyúlhat hozzá.
Pláne nem ölheti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!