Be lehet tanítani egy tengerimalacot? és ha igen akkor van oylan oldal a neten ami tanácsot ad ehhez?
Klikkertréning, az még az aranyhalaknak is bevált :)
Javaslom a [link] -t megnézni. Bár elsősorban kutyákkal foglalkoznak, a módszer univerzális, kis kreativitással szerintem a malacnál is beválhat :)
Hát nem egy lángész állat, de attól függetlenül tüneményes jószágok, imádom őket. Nekem évek óta vannak, most épp négy.
Inkább csak megszoknak dolgokat, nem megtanulnak. Tudják, hogy reggel 7 körül és este 7-8 körül van kaja, közben nem is kérnek. Tudják, hogy a hűtő fiókjából kapják a kaját, ha azt meghallják, egyből rázendítenek.
Ezen kívül ismerik a "szagomat", másoktól félnek, vagy nem engedik úgy simogatni magukat.
Volt egy malacom régebben, ő sokat volt kint, és azt tudta, hogy a szobából nem mehet ki, ha a küszöbhöz ért, mindig rászóltam, és elvettem onnan, aztán már inkább oda se ment. De szerintem ez inkább megszokás volt, mint megtanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!