Törpehörcsögnek jók a Real Nature és JR Farm Farm Food eledelek is?
Mert azt tudom, hogy a legjobb a dream, de ha azt vmilyen okból kifolyólag nincs lehetőségem venni, akkor ezeket írja 2.kategóriásoknak, megfelelőek, vagy nagyon fontos lenne a dreamot adni? Féle, hogy vmi baja, lesz, már 2 hörcsögöm meghaét, akiket rosszul etettem(panzi, yoyo) és a tartásuk is figyelmetlen, tapasztalatlan, kereskedős hörik voltak, most mindent jól szeretnék csinálni, mindenből a legjobban szeretném megadni neki!
Esetleg dream kategóriás másik lehetőség? Plusz, ha a 2-kategóriásat veszem, akkor mivel egészítsem ki?
Én egy időben etettem mindkettővel, nem véletlenül csak középkategóriásak a legfelsőkhöz képest. A középkategóriásokat majdnem mind próbáltam, a felső kategóriások közül használtam már Mixeramát, illetve most már kizárólag a Dreammel etetek. Nem fog belehalni, ha ezekkel eteted, ellenben valóban van ezeknél fényévekkel jobb táp is, közel feleannyiért....
Az RN kilója 3000 Ft, míg a Dreamé 1600 Ft körül van. Nem kis különbség árban, minőségben viszont meglátszik a hörcsögeim étvágyán, mindenén. (Én tenyésztőként etetek Dreammel, a tőlem kikerül kölykök gazdáinak is csak azt, vésztartalékba az RN-t javaslom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!