Macskarađ nyulđ vagy a vadaszgoreny hasonlit jobban termeszeteben?
görény
de azzal is van gond, talån több is mint 1 macskåval
A görĂ©ny Ă©s a nyĂșl is macerĂĄsabb, mint a macska. Nem is Ă©rtem...
Egyik sem lesz yan, mint egy macska.
A macska az macska, a görĂ©ny az görĂ©ny, a nyĂșl az nyĂșl.
EgyĂ©bkĂ©nt a logikĂĄt sem Ă©rtem. Ha nyĂșl vagy görĂ©ny lehet, macska miĂ©rt nem?
Ezt en sem tudom, szuleim igy engedik meg.:/
Talan azert, mert oket be lehet zarni ketrecbe mig nem vagyunk itthon. De ez csak elmelet.
Ahha a nyulat ha bezĂĄrod akkor nem fog csenben ellenni azt garantĂĄlom. Nekem is nyuszim van de estĂ©re becsukom meg suli idĆben. Suli idĆben mĂ©g nincs is gond hisz akkor alszanak, de este felĂ©lĂ©nkĂŒlnek Ă©n meg ugye akkor aludnĂ©k Ăgy becsukom mert felmĂĄszik az asztalra Ă©s irdatlan hangosan rĂĄgja a ketrec Ă©s kaparĂĄszik. Emiatt szeretnĂ©k neki egy nagy kifutĂłt neki.
A nyĂșl Ă©s a görĂ©ny sokkal macerĂĄsabb mint egy macska Ă©s nagyon Ă©rzĂ©kenyek a betegsĂ©gekre. Ha te igazĂĄbĂłl macskĂĄt szeretnĂ©l akkor ne tarts mĂĄs ĂĄllatot mert hamar megunod
Egyik sem hasonlĂt rĂĄ.
A nyĂșlnak mindig felĂŒgyelet kell, nehogy megegyen, szĂ©trĂĄgjon valamit. Vagy ketrecben kell lennie. De az meg nem jĂł, ha mindig abban van. Ehhez kĂ©pest egy cica simĂĄn elvan otthon egyedĂŒl.
Meg egy cica odamegy hozzĂĄd, odabĂșjik. AzĂ©rt a nyuszik ĂĄltalĂĄban ennyire nem tĂĄrsak.
GörĂ©nyt nem tudom, hogy bĂșjĂłs, jĂĄtszĂłs-e, de az sem lehet egyedĂŒl szabadon.
A nyĂșl is tud amĂșgy szobatiszta lenni, illetve ĂĄt lehet nevelni hogy Ă©jszaka aludjon, ahogy a macskĂĄt is.
Elég okos és szociålis is...
Ha nem ĂŒgyesen nevelik, akkor a macska is hangoskodik Ă©jjel, kaparja az ajtĂłt Ă©s hangosan nyĂĄvog.
A görĂ©nnyel viszont sokkal több gond van valĂłban, eleve Ćt rendszeresen sĂ©tĂĄltatni is kell, illetve a vadĂĄszösztöne erĆsebb mint a macskĂĄnak, sokszor rĂĄjön egy hiperaktĂv pĂĄr perc.
BezĂĄrni se a nyulat, sem a görĂ©ny nem szabad hosszab idĆre.
Nekem amĂșgy volt mĂĄr mindhĂĄrom Ă©s a nyulat Ă©s a macskĂĄt egy szintre tennĂ©m.
A nyulakat szinte bĂĄrmelyik ĂĄllattorvos kĂ©pes ellĂĄtni, a hĂŒllĆkkel, tengeri halakkal szokott lenniolyan problĂ©ma, hogy magyar ĂĄllatorvos nem nagyon Ă©rt hozzĂĄ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!