Cica vagy nyuszi? Melyik a jobb háziállat?
Nekem cicám van és imadom
Mindig odabujik, dorombol, a hátamon alszik meg ilyenek
Sose karmol
Viszont mikor játék van akkor rám ugrik és hat az néha faj mert rohadt nagy dög 😂😂
Meg igen, mindig bebujik mindenhova és jó magasra
De ha alvas van akkor jon hozzam
Amúgy én se tudom, mindig akartam nyuszit is de minden allat mas, van amelyik agresszívabb de van nagyon szlid is
Nem tudok dönteni
Neeeem a nyuszi is
Apámnak volt és mindig kiszokott a ketrecéből csak h a hasán aludhasson
Szobatiszta volt és nagyon szerette a játékot meg az embereket
Nekem cicám van, nyuszival csak pár simi erejére van tapasztalatom.
De azt tudom hogy őket mindenképp párban kell tartani és az etetésükről sok a tévhit.
Nos ha az első cicát, inkább fogadj b e egy szobatiszta, nyugodt, kedves felnőtt cicát.
A macska tartása költségesebb, de az állatorvos valamivel olcsóbb.
Kölyökkorban elég karmolósak.
A szőre hullani fog, de rendszeres takarítás mellett ez teljesen kezelhető. Valamelyik cica kifejezetten imádja ha fésülik.
Macskabútort ajánlatos venni.
Az ivartalanítás fontos, ha benti, ha kinti.
HATALMAS felfordulást okoz a macska, nem fogsz unatkozni abban biztos lehetsz. Mindig van valami idiótä gonosz terv abban a hülye fejükben :D
Mindezek mellett nagyon aranyosak, lusták és kedvesek
Nyuszi
A kaki elszórása kiküszöbölhető ivartalanítással. A rácsrázás meg azzal ha kap egy kisebb kifutót és akkor ellesz.
Ha megin ilyen bújos nyuszit szeretnél ami tényleg ritka ajánlom a nyúlmentést mert ott eltudják mondani a nyuszi személyiségét. Ha nem onnan akkor keress egy tenyésztőt, álltalában ott minden nyuszika kézhez szoktatott. Kereskedésből semmit se vegyél.
Ha a nyuszi tényleg érdekel akkor lépj be facebookon a Törpenyuszisok csoportba. Ott rengeteg infót kapsz a nyusziról. És biztos nem kapsz téves infót mint pl egy kereskedésben. Elmondják melyik dokihoz szabad menni milyen dolgok károsak nekik amiket egyébként nyusziknak árulnak és tilos. Nagyon ajánlom a csoportot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!