Tengerimalacaimnak szeretnék friss zöldet? Ezt nehezen tudom megoldani, viszont arra gondoltam, hogy csíráztatok magokat, és amikor kijön a fölső része, azt adom nekik. Milyen magok alkalmasak erre?
Egy kis saláta, uborka, retek mindig van otthon, abból kapnak.
Retek és répa levelet is kaptak, ízlik nekik.
Kertes házban élünk, zöldövezetben. Pár fokos melegben már megjelenik a friss tyúkhúr. Imádják.
Bio boltból a búza kitünő erre, bàr nagy mennyiségben kell nevelgetni (kb egy tányér nagysàgú területet teleszorni maggal), hogy egy cocinak is elég legyen.
Vehetsz metélőpetrezselyem magot, annak nincs hasznàlható gyökér része, de cserébe fél évig is elnövöget a cserépben és szép mennyiségű levelet hoz.
Én amúgy egy ablakot beàldoznék kis növény nevelgető helynek, sokkal gazdasàgosabban ki tudod hozni az etetésüket. Keress olyan növényeket, amik újranövesztik magukat (pl mint a saláta a torzsàjàból) és akkor azokkal tudsz etetni. Már nagyobb tejfölös vödrökben is kész csodákat tudsz nevelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!