Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Érdekes lány vadászgöreny nevek?

Érdekes lány vadászgöreny nevek?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék olyan nevet adni neki, mint pl Bubu, Zizi, Zizu, Minnie, Moni, Saci, Maci, Ashley, Esmeralda, Iza, Liza, Prünttyőke stb.

A fiúnak Enzo a neve. Valama hasonló rövid, de nem mindennapi névre gondoltam. Köszönöm előre is

2019. jan. 8. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Zoen.
2019. jan. 8. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerénke
2019. jan. 8. 09:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Mind a 2 nagyon szép név 😍
2019. jan. 8. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Brünhilda.
2019. jan. 8. 10:24
 5/7 1112 ***** válasza:
Elza, Inez, Ingrid, Dina, Déna/Dayna/Dana, Molli, Edna,Emma; mintha lett volna vmi olyan film, amiben az Emmát, Hemá-nak mondták volna rövid á-val.; lehetne még pl Amy/Émi
2019. jan. 8. 19:41
 6/7 1112 ***** válasza:
Médea, Midea, Midejjra:) Ezeket most fejlesztettem ki:) Amúgy van olyan név is, hogy pl Médi:) Vagy Hédi, Lédi:)
2019. jan. 9. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyivel jobbak ezek mint az én hörim neve :D Brazil Csilis Tökmag :P De volt már Peru nevű hörcsögöm is :D legközelebb ide jövök névötletért! ;)
2019. jan. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!