Az anyanyulam nem ellett meg doglottek benne a kolykok Mivel lehet kezelni illetve gyogynovennyel lehet kezelni vagy antibiotikum szukseges neki? Az eletben lehetnek meg kolykei ha meggyogyul? Ki talalkozott ilyennel?
Magamba neztem.
Nem vagy alkalmas allattartasra.
Elvitted allatorvoshoz a nyulat? Mert ugye, ha te nem tudod mit kell csinalnod vele, ott van az allatorvos. Csak annyit kell tudni, ha baj van, viszem a hozzaertohoz(ez a legalapabb). Es itt krv nagy baj van/volt.
Es itelkezhetunk, igenis. Mert te nekem nem tudod azt esszeruen megmagyarazni, hogy miert szaporitod a nyulat, miert nem ivartalanittatod. Hogy miert nem rohantal azonnal allatorvoshoz. Hogy miert gondolod magad hozzaertonek, mert van egy alom szaporitott nyulad.
Igenis itelkezhetek ezek utan, mivel ezekre nincsen olyan valasz, ami engem vagy barki mast meggyozne arrol, hogy jo amit csinalsz.
A negativ ,,rossz" hozzaszolas is hozzaszolas. Nem bantottunk teged, csak a tenyeket irtuk le, hogy ez jelenleg nem neked valo. Ha te most nekifekszel a szakirodalomnak, es megtanulod hogyan tartsd azt a szerencsetlen allatot, en aldasomat adom. De jelen tudasodra csak azt tudom mondani, hogy engedd el ezt a hobbit.
Sima állatorvos nem is fog nyukat vállalni. Egzotikus állatorvoshoz kell hordani a nyulat.
Egyébként a nyulaknak nem adunk magvakat, kukoricát, és lucernát is csak keveset. Széna a fő táplálék, hetente párszor kaphatnak gyógynövényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!