Hogy lehet a nyuszit szobatisztaságra nevelni?
Először is fontos, hogy a ketrecben ne legyen semmi, se forgács, se szőnyeg semmi. A wc-be csak pellet legyen. A bogyókat dobáljátok bele a wc-be és a pisit itassátok fel és azt is. Ezt kb addig amíg a pisi mindig a wc-be megy. Bogyó az lesz a ketrecen belül mindenhol.
A nyuszit ne engedjétek ki a ketrecből addig amíg nem szobatiszta mert azt fogja hinni hogy a lakás is az övé és azt is teli bogyózza. Ha szobatiszta lett ki lehet engedni. Én így csináltam nekem bevált.
Arra figyeljetek, hogy bármennyire is szobatiszta a kanapéra és ágyra rápisilnek. Ott érzik az ember szagot és azt hiszik az is wc.
Ha meg majd ivaros lesz akkor a pisi megy majd mindenhova, főleg ha fiú. A lányok agresszívak lehetnek és ők is jelölhetnek ezerrel. A fiúk meg körbetáncolnak folyamatosan és megbubulnak mindent és ami a legrosszabb sugárba pisilnek mindent. Még a gazdit is. Ez a nyuszik 85%-ra igaz. Vannak kivételek. De attól még, hogy kivételek lesztek-e érdemes elvinni ivartalanítani mert ezzel megelőzöd a nemi betegségeket. Lányoknál a nyuszik 80%-a 4 éves kor felett méh daganatosak lesznek.
Az ivartalanítást csak és kizárólag jó exotikus orvos kell aki gázzal altat. Nem jó a sima kutyás cicás doki mert sokszor azt se tudják hogy nyúljanak egy nyúlhoz és hülyeségeket ajánlanak mert ugye nem erre szakosodott.
Bármi kérdés van írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!