Hörcsögről lenne szó! Többi lent (? )
NE!
1. Az eladó el akar adni.
2. Arról a "tenyésztőről" is megvan a véleményem, aki leadja egy állatkereskedésbe a hörcsögeit:(
Vagyis, ha van kettőnek két külön helyed, akkor hajrá!
1.nem tenyésztő
2.kereskedésben semmilyen állatot nem érdemes venni
3.csak a campbell törpehörcsögöket lehet tartani, egyetlen tenyésztő van az országban, ő 1000%, hogy nem ad kereskedésbe
Én a helyedben nem venném meg őket. A kereskedésekben a vásárlásoddal az állatkínzást támogatod, a szörnyű körülmények között való tartást. Vagy fogadj örökbe a mentéstől, vagy hozz rendes tenyésztőtől.
Mai fejemmel én sem vennék már kereskedésből, undorító körülmények között tartják a ki tudja honnan beszerzett kis állatkákat :( Az ilyen helyről beszerzett hörim maximális gondoskodás mellett 1 évet élt (hirtelen halt meg, azonnal néztem ügyeletes orvost, de esélyünk sem volt odaérni vele) :(
Mellesleg voltam eladó (meg sajnos ezt is tanultam), igaz nem állatboltban, de 2 hónap elég volt hogy rájöjjek, a kereskedelemben (mindenhol!) egyes egyedül a pénz a fontos, hogy bármilyen hazugsággal a lehető legtöbbet kicsalják a vevőktől bármi áron.
Tenyésztőt válassz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!