Ugye lány tengerimalacok is berreghetnek, és közben riszálhatják a popójukat? A hím malacok így szoktak udvarolni. Lányok is csinálhatják, és miért?
Köszi:) Már áges-régen külön tettük őket:) Amikor kiderült, hogy lány az anyamalac (azt hittük fiú), és úgyvolt,hogy egyhét múlva megszületnek a kicsik, aznap szétválasztottuk őket. Az más kárdás, hogy az az egy hét, amit állatorvos saccolt, nagyon biztosan az három hét lett.-.-"
Na a kicsik megszülettek, és a fiút 2,5 hetesen az apához tettük, a kislányok, akik most riszálták magukat, pedig a mamánál maradtak.
Szóval az a lényeg, hogy a lányok is riszálhatják magukat, és ezzel a dominanciát fejezik ki? Én is így gondoltam:) De most nagyon boldog vagyok, mert féltem, kiderül a kislányokról, hogy mégis fiúk, brrrr.
2.vagyok
Akkor jó,nagyon jól tettétek!
Igen ez a dominancia jele,de lehet hogy pk még csak játékból csinálják=)Fognak még vicces dolgokat csinálni=D
Az utolsónak igaza van,mert szopnak még 2 és fél hetesen,de már meg is tudják termékenyíteni a testvéreiket és az anyjukat...szóval ja.
Sok örömed legyen bennük=)
Ja, rosszul írtam, 3,5 hetesen került az apához.
Megnéztük mégegyszer az ivarukat (a lányoknak) de még mindig biztosak vagyunk, hogy lányok! Örülök, hogy tapasztaltad, hogy ányok is csinálják, mástól azt hallottam, csak fiúk csinálják, de te vagy az élő példám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!