Miért nincs szőr a tengerimalacom fenekén, egy kis részen?
Felvilágosítalak, hogy igenis lehet együtt tertani több fiú tengerimalacot. 1. megfelelő korkülömbség kell, és ha viszonylag azonos korúak, akkor verekedhetnek (de nem törvényszerű). Lehet, hogy vannak kivételek. De 98% ban lehet őket együtt tartani.
Ha jó értettem, akkor te azt írtad, hogy a fiú végig a lánnyal volt, aki szülte a piciket. Nos, a hímet szülés előtt el kell venni a mamától, kb. 1-3 héttel. Pont azért, hogy ne bántsa a kicsiket, meg azért, mert szlés után a mama 2 órával már újra termékeny képes (és ha teherbe esik, az se az újszülötteknek nem jó, de a mamának, mert szülés után gyenge, és még egy terhesség életveszélyes, két terhesség között legalább 3 hónapnak kell lennie), valamint azért is mert a mamának nyugalmat kell biztosítani, és sok esetben a hím ezt nem segíti. Szóval azt hiszem itt nem én vagyok az, aki félre van tájékozódva, és cska hogy tudd, a malacaim szeretik egymást, nem verekednek, teljesen jól elvannak együtt!!!
Megköszönném, ha valaki a kérdésemre is koncentrálna, és nem hasonlóan okos választ írni, mint az első, vagy olyan hangneműt, mint a második.. Mert nem azzal van baj, hogy rosszul tudtad, hanem azzal, ahogy leírtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!