Mennyit iszik egy nap egy hörcsög? Mennyit egy törpe és mennyit egy arany?
Barátnőm elhozott egy patkányt egy állatkereskedésből és ott (a hülye dolgozó, aki semmit nem ért az állatokhoz) azt mondta neki, hogy nem kell víz, mert a zöldségekből/gyümölcsökből fel tud venni elég folyadékot. Nem is adott neki, pár napig volt nála, mert az anyukája nem díjazta, akkor került hozzám. Én utána néztem és azt írták hozzáértő emberek, hogy a víz nagyon fontos, minden nap kapjon friss vizet! Vettem is neki itatót és ki is használta rendesen, attól mert esetleg nem nagyon látnád, hogy fogy a víz, még sokat isznak, csak nekünk olyan kevés az a mennyiség. A legkisebb itató elég lesz neki, főleg mert tényleg minden nap cserélni kell, hiszen beposhad és veszélyes lehet, illetve kevésbé isszák az állott vizet.
Remélem segítettem! :)
:D
önitatóra gondoltam én is :D
és azért kicsire mert naponta(akár többször is)cserélném neki :D
köszi szépen mindenkitől a segítséget :)
jaja,a tengerimalacomat sem itattuk az első héten amikor hozzánk került,mert hogy nem kell,... de mégis annyit vedelt :D én sem bírok annyit xPP
(:
köszi :)
3.vagyok.
Kibírja víz nélkül,de nyáron mindenképp adj neki!Minden állatnak szüksége van vízre!A mieink sok zöldséget,gyümölcsöt kapnak,mégis mikor kapnak vizet,egyből megisznak egy csomót!Hidd el,ha kapnak vizet,attól bajuk nem lehet,csak jobb lesz nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!