Mennyibe fájna egy vadászgörény, felszereléssel?
Csak a lényeg hogy NE ÁLLATKERESKEDÉSBŐL vegyél!
Neked is sokkal jobb lesz, meglásd! Mert:
--->az állatkereskedésben drágább
--->éés sokkal vadabb
--->nem ritkán beteg az állat, túl idős..
Sokkal jobb ha keresel egy tenyésztőt, vagy valakit az interneten, akinek épp születtek pici görényei, és tőle veszed. Egy szelíd, kedves görényed lesz:) Sok boldogságot hozzá!
sztem ezek attol függnek h hol veszed, a ketrec mekkora stb. sztem minimum 40-50 ezer de csak tipp:)
amugy nekem is van görényem már 2éve:P ha akarsz valamit kérdezni akkor csak nyugodtan:d amugy mi tenyészetbe vettük a görényt asszem 18ezerért. a ketrecet meg magunk csináltuk szép nagyra:P
15L
fu nehéz lesz összegezni:D
gondolom neten olvastál már rola h miket ehet meg miket nem stb.. :D szoval csak azt irom le h az enyém mit szokott enni:) anyum szokott neki fözni csirkehusit meg répát, néha tojást és azt kapja:) ezen kivül a boltban kaphato szárazgörény tápot és van ilyen nem száraz kaja isxD ahogy látom az enyém nem eszi meg..:/ kis válogatos mint a gazdijaxDnamind1:) görögdinnyémböl is szokott kapni de a magokra nagyon vigyázni:) öö nemtom még mit szoktam adni neki :D diszonhust ne adj nekii semmiképp xd meg amit irtak neten nem jut eszembeXD
alom hát veszünk macskaalmot és naponta cserélem de néha néha kimarad egynap:$ :D nagy háromszög alaku alomja van a ketrecében:d és ajánlatos egy alomtálca kintre is:)
asszemennyi amit hirtelen mondani tudtam remélem segitettem:)
goreny.hu-n írják miket esznek én is ez alapján etetem.
Tejféléket ne adj neki mert a legtöbb göri laktóz érzékeny lehet!
Tojás, csirkehús nyersen (a többi húsféle csak főzve), göritáp, göriknek való jutalomfalatok, néha egy kis uborka mag nélkül, alma héj nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!