Mikor lehet hozzaerni a kishörcsögökhöz?
Csak akkor vedd ki, ha már megpirítottad a hagymát előtte kevés olajon. :D Viccet félretéve, jót kérdeztél ezzel, mert valóban terjed közhiedelem, ha hozzáérsz a kis madárfiókához, akkor az anyamadár megérzi az idegenszagot, és utána már idegen fiókaként tekint a sajátjára, és hagyja éhen halni. De ha ez így lenne, akkor a kakukk lenne az utolsó madárfaj, ami létezik, és az is kihalófélben lenne, mert már nem lennének idegen madarak, akiknek a fészkében felnőhetnének. Az anyai ösztön is állati ösztön (DE, sok állatból hiányzik.) Az anyamadár ösztönösen etet, ha "piros rombuszokat" lát. Igazából nagyon furcsa az állatvilág. Az anyuka egészen addig védi a kicsinyét, amíg saját magát nem érzi életveszélyben. Durván általánosítok.. Mindenütt van kivétel.
Azért vagyok 51%-ban megbízható, mert minden hozzászólásomnál ugyanilyen nyers vagyok, ami nem tetszik másnak, de engem nem érdekel. :)
#3. Semmi baj nem lenne az okoskodásoddal, ha nem hülyeséget írnál!
Csak az emlős(!) állatoknál van így, a madaraknál nincs!
Kérdező! Csak abban az esetben érj a picikhez, ha az anya elég szelíd és megbízik benned. Ha vadabb és hozzáérsz, otthagyja a kicsiket, megöli, esetleg meg is eszi őket.
#2:
Az állat NEM JÁTÉKSZER, csak úgy mellékesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!