Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van olyan fajtájú törpenyuszi...

Van olyan fajtájú törpenyuszi ami nem nő meg?

Figyelt kérdés
Párszor már bevásároltam a kosorúakkal... hatalmasra nőttek és híztak....:S
2010. jún. 24. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Oroszlán fejű törpenyúl.

Naon cukik, és nem nőnek nagyra ;)

[link]

2010. jún. 24. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
A holland törpenyúl alig 2 kg-osra nő meg. A bak nyuszi lehet 3-4 kg is, de szerintem az se sok.
2010. jún. 24. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
A miénk holland törpe és az utóbbi két évben 1,5kg-nál nem mutatott többet a mérleg, (ez a magyar standard is), ja és hím, (ivartalanított)
2010. jún. 24. 20:41
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a javaslatokat!:)
2010. jún. 24. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem kosorrú törpém van, 6 hónapos és 1,3kg... törpének vettük, de szerintem mini marad... amúgy a titka, hogy megbizható helyről kell venni, lehetőleg tenyésztőtől...
2010. jún. 24. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Amit te vettél egy korcs nyuszika volt. összekevertéék a házi nyúllal meg ki tudja mivel. egy törpenyuszi átlag. 2-3 kg
2010. jún. 24. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Te nem törpenyulat vettél. azok nem nőnek nagyobbra a fajtasúlyuknál. Csak minden kölyök nyuszit törpének adnak el mert úgy jobban megveszik.
2010. jún. 25. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

Nekem van egy lógófülű törpenyulam már egy hónap múlva két éves és mindössze 1 kg nyom. Az állatorvost meg is kérdeztem, hogy ez nem túl kevés-e és azt mondta teljesen megfelelő a súllya.Ez persze mérettől is függ. Lényeg ne tenyésztőtől vagy háztól vegyed a nyuszit, mert nem megbízható forrás. Én is amikor nyuszit akartam venni és elmentünk tenyésztőhöz kiderült,hogy lógófülű és sima törpenyúl keverék volt. Én is kereskedésből szerezetem.

Sok szerencsét a leendő nyuszidhoz!! :)

2010. júl. 2. 23:29
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ:)
2010. júl. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!