Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen fajtájú nyuszit tartsak?

Milyen fajtájú nyuszit tartsak?

Figyelt kérdés
Lakásban szeretném tarrtani, ezért valami kisebb termetű kéne. Szőr színe hosszúsága mindegy, csak a nyúl kicsire nőjön csak. Menhelyen szoktak lenni kölyök törpenyulak??
2010. jún. 24. 14:04
 1/8 anonim válasza:
60%
Bármelyik kisállatkereskedésben kapsz, holland törpe, törpe kosorrú, oroszlánfejű törpe kosorrú, amelyik tetszik :)
2010. jún. 24. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Oroszéán fejű törpe nyuszit! Nagyon aranyos! Nekem is ilyenem van! Úgy hívlyák Pepe! Itt egy kép róla:

[link]

2010. jún. 24. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Lakásban semmiképp tiszta állatkinzás,de ha más lehetöséged nincsen hosszufülü törpenyulat.Alkalmaszkodó és aranyos,lakásba is elvan,nem tul igényes ,és nagyon kedves Én kitiltottam a házbol,igaz agyerek ágyába találtam meg,békésen csucsukáltak mind a ketten.Szobatisztaságra is belehet tanitani.De mit fog rágni?Lakásban?
2010. jún. 24. 14:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jún. 24. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Volt 1 lógófülü töpenyulam, az is aranyos volt, de kicsit harapósra neveltem, aztán végül elajándékoztam.

Most csincsillám van, hát annál édesebb cukibogyó nincs a földön. Sosem harap, és mindig produkálja magát. Imádja a mazsolát. De annak kell a ketrecbe egy csilla kerék is mert nagy a mozgásigénye és ha kiengeded nehéz megfogni.

A nyulat könnyebben megfogod.

Mindkettőt ki lehet engedni, csak akkor összevissza bogyóznak, és minden kábelt megrágnak a lakásban.

Hűtőszekrény vezetéket, telefon töltőt...

és nagyokat ugranak, fel a székre, onnan az asztalra, aztán mindent megrág amit ott talál :)

Amúgy jó fejek mind.

2010. jún. 24. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem rex törpenyuszim van, és nagyon imádom. Nagyon eleven és a szőre tényleg különleges. És kisebb mint mondjuk az oroszlánfejű vagy a lógófülű nyuszi.
2010. jún. 24. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk holland törpénk van (mindenképpen tenyésztőtől vedd, mert akkor akkorára nő amekkora a standard mérete, nálunk ő 1,5kg)

A nyulak ugyan rágnak, de ha minden kábelt eldugsz akkor nem lesz gond (a miénk még sosem látott kábelt)szobatiszta is lesz, egy kis időráfordítással, meg trükköket is lehet neki tanítani, szeretik a dögönyözik, és jól elvan kis lakásban is.

2010. jún. 24. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a lógófülű törpenyúl. Igen barátságos és én abból is a fiút ajánlok. Csak azért, mert a lány ivarérettség után vadabb lessz mint a fiú(legalábbis nálunk így volt minden nyúllal). Most fiú nyuszim van és ő nyugodtabb, mint amilyenek a lányok voltak.
2010. júl. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!