Lesz bajunk a nyulbogyotol?
Figyelt kérdés
Ha pl az agyra bogyozik a nyuszi az okozhat valami egeszsegugyi gondot? Eleg csak osszeszedni vagy mosni is kell utana?2018. szept. 28. 19:30
1/8 anonim válasza:
Ha macerás, pl. túl nagy dolgot kellene kimosni egy picit terület miatt, bevallom, én se mosnám ki! Főleg, ha csak száraz bogyókról van szó. Inkább csak áttörölném egy kis alkoholos ruhával!
2/8 anonim válasza:
Ja, a válasz a kérdésre...
Nem lesz bajotok!
3/8 A kérdező kommentje:
Szaraz bogyok. Nem lett tole olyan semmi. Csak a parom kerdezoskodott, hogy mennyire higienikus hogy csak osszeszedjuk, nincs pled mosas meg felmosas.
2018. szept. 28. 19:44
4/8 anonim válasza:
Nem kell túlzásba vinni a higiéniát! Ha máskor is feljár a nyuszi az ágyatokra, a talpán is van annyi baci, mint a bogyói után. Szóval nem vészes.
Mások a kutyájukkal alszanak, "akik" előtte az utcán hancuroztak!
6/8 anonim válasza:
Egyik barátom gyerekkorában ette a nyúlbogyót amíg rá nem jöttek a szülei. Azt hitte drazsé. :) Már 40 éves, nincs semmi baja. Én azért letörölném az eset után az ágyat, már csak azért is mert na, mégis csak kaka. :)
7/8 anonim válasza:
Semmi bajotok meg lesz tőle. Mondjuk nálunk max.szőnyegre megy,összeszedjük utána azért kezet szoktunk mosni, de én is tudok nem egy emberről, aki (véletlenül) fogyasztott bogyót, kutya baja. Nyilván nem ez a követendő, de nem ártalmas.
8/8 anonim válasza:
Semmi bajotok nem lesz tőle. Én néha még a bogyóval is alszom mivel a ketrec közvetlen az mellett van így néha ha hancúr van a ketrecbe egykét bogyó éjjel meglátogat engem. De nem veszélyes. Semmi bajotok nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!