Beteg a törpenyuszim szeme? Vigyem állatorvoshoz? (Kép)
A nyuszimnak az orrához közelebbi sarkánál egy picit meg van dagadva a szeme. Nekem legalábbis úgy tűnik. Amikor oldalra néz, egy piros ér is látszik. Ma reggel vettem először észre, hogy ilyen. Ezen kívül teljesen egészségesnek tűnik, játszik, eszik, kakil rendesen. Tiszta körülmények közt él, szabadon a szobában, a wc-je is kétnaponta van tisztítva.
Szerintetek ez betegség?
Szerintem csak valami allergia, nekem úgy néz ki, például a porra (ha forgácsos az alma akkor valószínű, de nem biztos)
A biztonság kedvéért vidd el, nehogy mégis valami komoly baja legyen
Szia ! Doki mindenképpen! Be van oltva myxomatozis ellen? ( Ilyen jellegű tünet a daganat ,ha nincs )
Egy nyuszimnak tavaly váladékozott a szeme, az állatorvos tobrexet írt neki , amit rendes patikában is meg lehet venni. DE ez csak feltételezés. Hova valósi vagy ? Nyuszis orvos kellene mindenképp ! Írj privátot!
Egy tapasztalt törpenyuszis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!