Timothy Hay szénát hol tudok vásárolni törpenyulam számára?
Figyelt kérdés
Nem interneten szeretnék rendelni, hanem üzletben szeretném megvásárolni.2018. júl. 31. 21:26
1/2 anonim válasza:
Szia. A fresnapfban arulnak, olyan keverek is van, ami csak tartalmaz timothy hay-t, magyarul réti komócsin szénát. Amugy miert nem akarsz online vasarolni? Online sokkal tobb a kinalat es a legjobb termekeket lehet vasarolni, nagyon tudom ajanlani a Small Pet Selectet, az Alfalfa Kinget es az Oxbow Timothy Hayt. Amugy nincs a kozeledben farm? Neha szoktak arulni jo minőségű szénát. Amiket elobb felsoroltam viszont Amerikabol erkeznek, szoval nagyon dragak.
2/2 A kérdező kommentje:
A Fressnapf-ban szoktam vásárolni a szénákat. Ott nem láttam ilyen fajtát. Interneten azért nem szívesen vásárolok, mert ott nem tudom előre megnézni hogy milyen a termék, meg némely oldalakon annyira drága a szállítási költség. Persze én kifizetem a drágább termékeket is ha a nyusziról van szó, nem ezzel van a gond csak néha nem túl arányos a szállítási költség, majdnem annyi mint maga a termék. Egyébként interneten is vásárolok, de úgy gondoltam megkérdezem, hátha tud valaki ajánlani olyan üzletet ahol ez a fajta széna beszerezhető.
2018. aug. 1. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!