Odajött hozzám egy sündisznó, miért?
Szóval alig 10 perce történt, hogy a kertes házunk kapuja előtt álltam, épp cigiztem és tanakodtam, majd a semmiből hirtelen az utca közepén megláttam hogy egy sündisznó oson el, ami tőlem kb 10 méterre lehetett. Szóltam neki meg zajongtam, ezért hátranézett és nem hogy eliszkolt volna, hanem 2-3 perc után közeledett felém óriásikat szaglászva, egyre közelebb és közelebb majd végül azt vettem észre hogy már teljesen a lábam előtt van és összekuporodott. Mit szeretett volna? Ételt? Őszintén nem tudom, mert találna magának ha akarna és ha jól láttam pont ahol eliszkolt 1 fél kifli volt az úton talán (XD)
Nem mertem megsimogatni, félek nem e férges vagy bármi amit elkaphatnak, illetve hogy nem ijed el és fújtatva szeretne elüldözni. De akkor miért jött oda? Már biztos nincs ott. Ha valaki ért hozzá azt megköszönném ha leírná, nagyon kíváncsi lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!