Mit ehet a t. malac?
rengete mindent
de vizet mindig adj neki :)
Leírom hogy mit semmiképpen ne adj neki: bolti salátát(sok benne a méreganyag, ami rád talán nem káros, de rá már igen), bolti kígyóuborkát sem szabad sokat adni(ugyanazért mint előbb)krumplit(túl nagy a keményítő tartalma), káposztát, kelbimbót, karfiolt, karalábét, brokkolit sem(puffasztanak)
Általánosan ajánlott:
alma, répa, kivi, dinnye, paprika, paradicsom(ezeket szoktam én is a leggyakrabban, napi kétszer)
Aminek mindig kell előtte lenni, az a széna! Fontos az emésztés, és fogkoptatás szempontjából. Nyáron lehet nekik adni friss, de nem nedves füvet, tyúkhúrt, lóherét, nagyon szeretik. Zsenge almafa ágat is szoktak kapni tőlem.:)
Naponta kétszer egy marék száraztápot szoktam adni nekik még(C-vitaminos táp,két malackám van)
Friss víz legyen mindig.
Úgy kb. ennyi.
itt minden le van írva!:)
Máskor használj google-t.
ennyit kell beírnod: Példáúl: tengerimalac etetés vagy tartás vagy elhelyezés..stb..
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__941156-mi..
Itt van egy csomó jó válasz,mindegyikben le van írva,hogy mit adj neki,sőt egy teljes cikk is van róla(az első válaszban).:)
A hugom tart tengeri malacokat!
Zöldségből bármennyit ehet, kivéve amik "K" betüvel kezdődnek. :)
A boltban lehet kapni ezt a keveréket, amibe van ilyen mesterséges granulátum szerű is meg kukorica, búza meg ilyenek.Jah és a gyümölcsöket is elfogyasztja, (legalábbis a nagy részét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!