Későn vettem észre hogy a nyuszim megrágta a lábtörlőnk gumi részét, és valószínűleg meg is ette. Mit csináljak? Nagy baja is lehet tőle?
Hát akkor lehet nem lesz baja. Sokat rágott le? Szerintem érezte higy nincs bekeményedve a pocija és kijön majd bogyósan. Ha baj lenne lehet adott volna hashajtót vagy valahogy kimosta volna a gyomrát bár nem tudom mit szoktak ilyenkor a nyuszikkal de biztos csinált volna valamit ha gáz van. Szerintem vár ő is hogy mi lesz ha nem eszik és gubbaszt látvanyosan rosszabbul lesz mindeképpen vigyétek vissza mert akkor valahol dugulás lesz.
Ismerősömnek is van nyuszija ő is papucstól kezdve a kislábújjig mindent megrág de semmi baja.
Hát azért rágott le belőle bőven. Bár ma már elevenebb, eszik is szénát bőven, de úgy veszem észre kevesebbet kakil. Előtte sokkal többet/többször szokott.
Igaz tegnap oltották be lehet, hogy talán attól volt kicsit nyugisabb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!