Bak törpenyuszimat 2 napja ivartalanìtották, van egy kislány tesòja. Meddig ivarérett még a nyuszi a műtèt után? Pont most lett 12 hetes, és azt olvastam 8-12 hetes kor közötti műtét után nem kell őket külön választani.
Csinálhatnak, semmiképp se engedd őket egybe ha jót akarsz. :) sajnos ilyen eseteket már hallottam. Várd ki azt a három hetet, ezzel magadnak és nekik is csak jót tudsz tenni.
Nekem is van nyuszim, szóval valamennyi tudással rendelkezem, de ha mindenképp pontos valaszt akarsz a kérdésedre Facebookon van egy csoport a torpenyuszisoknak, ott pár percen belül tudsz hiteles valaszt kapni, javaslom írd ki oda is.
Ez hülyeség, lehetetlen, hogy fel tudjon csinálni egy ivartalanított nyúl egy másikat. Nincs mivel. :D
A másik, hogy egy nyúl nagyon nem 8-12 hetesen lesz ivarérett, hanem 6-8 hónapos korba lesz ivarérett amikor nemzeni tud, a nőstények él hamarabb elkezdődik, a bajok kicsit később érnek így nem lehet pontosan besaccolni őket, de minimum 6 hónap kell de több.
Válaszoló, háth, ha vannak nyulaid akkor ezt honnan nem tudod?
Egy 8-12 hetes nyúl még kicsi!
Nem kötöszködésnek mondom, csak érték a nyulakhoz és kicsit nevettem a dolgon amit írtatok!
Minden jót. Sok boldogságot a nyuszikhoz!
#2 Ha a nyulat ivarerett korában ivartalanitjak igenis utána néhány napig/hétig ivarerett marad, tehát ugyanúgy tud nemzeni.
Mellesleg nem kötelező megvárni vele az ivarerett kort, de akkor is jobb betartani amit az orvos mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!