Magányos a tengerimalacom? Megijedt? Miért nyáladzik?
3éves malackám, elkezdte vakarni a fülét és kicsit kisebesedett, elvittük állatorvoshoz, az adott neki szurit meg mondta hogy adjunk neki szénát de káposztát meg semmiképpen :O Azóta olyan kis csendes.. mindig sivítozott és vacogtatta a fogait ha hallotta, h közeledünk hozzá, de mostanában meg olyan csendes és túl nyugiodt.
Mindig olyan sokáig rág egy apró falatkát is pl. dinnyét is, meg azt vettem észre hogy nedves a nyaka alul. Gondoltam, hogy biztos előtte ivott, és attól, de kitettem napozni ketrecben az udvarra (árnyékkal) és amikor behoztam akkor is ugyanolyan nedves/nyálas(?) volt a kis bundája. Nem mertem belenézni a szájába, lehet hogy vmi beleakadhatott?
Szerintetek a szuri miatt ilyen furi, meg egy kicsit le is fogyott azt hiszem :S
Azóta nem vtunk dokinál. (3hete voltunk nála)
Ez elég rejtélyes esetnek hangzik: egy állatorvos aki egy méreginjekcióval teszi el láb alól a betegeket miután bezsebelte a kezelés árát, h ne kelljen többet vacakolnia vele-ilyen csak a filmekben van.
nézz bele a szájába!a fogát
Megélénkült:) Lehet csak be"depi"zett. Most h kit volt többet a napon a kertben, a füvön, mostanság már izgágább.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!