A deguknak lehet adni tejet inni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 11:01
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok : Főként vizet adhatunk nekik, de abban az esetben, ha nem kapnak tőlünk sajtot, vagy például tojást, akkor tejet is bátran juttassunk nekik.
3/5 anonim válasza:
Minek adnál neki? nincs rá szüksége
4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap tejet ettem és ahogy megérezték az illatát rögtön jöttek oda és szaglászták, elég sokáig. Olyan édesek voltak, de olyat nem adok nekik amitől bármi bajuk eshet. Itt vannak 8 hónapja nálam, de ez a tej kérdés nagyon érdekelt. Köszi a hozzászólásokat eddig is!
2010. jún. 17. 07:46
5/5 P.Vik válasza:
lehetni lehet...ha megeszik, megisszák...az enyém például a sajtot szó szerint hozzám vágta:D
Tejet meg olyan kaját amiben sok a fehérje ellés elött szoktam neki adni valamint ellés közben, mert hajlamos a kannibalizmusra, tehát ha nem kap elég tápanyagot és igy nem tudja etetni a kölykeit akkor elpusztítja őket életmentés címszóal.
Én csak akkor adok nekik ilyesmit.
Amugy meg tényleg nincs rá szükségük.
Szénájuk legyen, friss és sok, mert az szükséges nekik a rendes emésztéshez.
itt minden kérdésedre választ kapsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!